Kirjeldus
Mahe mustsõstra jahu on 100% naturaalne, pole lisatud säilitus- ning värvaineid ega suhkrut, valmistatud kuivatatud ja jahvatatud puhtas Setomaa looduses kasvanud mustsõstrast. Kuna meil on oma “väike” umbes 4,5 tuh. põõsast koosnev mahepõld, kasutame sealt pärinevat mustsõstart paljudes oma toodetes. Puhastatud marjad on peenestatud, kuivatatud madalal temperatuuril (NB! nii säilivad hästi vitamiinid) ja jahvatatud. Kas teadsite, et kuivatades muutub marjade kaal 8-15 korda väiksemaks? Seega 120 g marjapulbrit = 1kg värskeid marju.
Kasulikkus: mahe mustsõstra jahu sisaldab rohkelt C-vitamiini ja antioksüdante, tugevdab ja toetab immuunsüsteemi. Rohkemat ei hakkagi siin välja tooma, kuid kui soovid mustsõstra kohta täpsemat infot saada, vaata ka https://tervisliktoitumine.ee/must-sostar-aeglustab-vananemist-ja-soodustab-keskendumisvoimet/
Uuringute käigus on välja selgitatud, et 2 tl. Mahe mustsõstra jahu katab päevase C- vitamiini vajaduse!
On suurepärane lisand smuutidele, jogurtile, keefirile, kohupiimale, kuumadele jookidele, küpsetistele, aga ka lihatoitudele ja marinaadidele – ainult fantaasia seab jahu kasutamisele piirid. Pakendis 100g
Vaata ka FB Uma tettü